Anna joululahjaksi taide-elämys

Oletko joskus…
             halunnut kokea, miten taide voi koskettaa?
             ihmetellyt, mistä maalaus syntyy?
             miettinyt, mitä meditaatio on?
             ajatellut, etten voi maalata, koska en osaa?
                              … halunnut kertoa näistä asioista jollekin?

Kaikkiin näihin kysymyksiin voi löytyä vastaus, kun tartut ainutlaatuiseen mahdollisuuteen ja hankit itsellesi, puolisollesi, sukulaiselle, ystävälle tai kaverille lahjakortin Avoimen taidekoulun Meditaatio ja maalaus -iltaan.

Lahjakortti oikeuttaa osallistumaan yhteen ohjattuun Meditaatio ja maalaus -iltaan, jossa osallistujat johdatellaan meditaation kautta kehollisten kokemusten ja mielen tunnun ilmaisemiseen maalauksen keinoin. Vaihtoehtoisia maalausiltoja ovat:

su 13.1. klo 14-16
su 13.1. klo 17-19
su 27.1. klo 17-19 TÄYNNÄ

Tilaisuus on tarkoitettu kaikille aiheesta kiinnostuneille aikuisille eikä edellytä minkäänlaisia ennakkotietoja tai -taitoja aihepiiriin liittyen. Matkaoppaina toimivat koulun opettajat Matti Kurki ja Nagashila. Tilaisuus kestää kaksi tuntia ja maksaa 30 €/hlö. Hintaan sisältyy maalaustarvikkeet. Avoin taidekoulu sijaitsee Kalasataman taiteilijatalossa osoitteessa Vanha Talvitie 9.

Lahjakortin/-kortteja voit tilata alla olevalla lomakkeella. Laita viestikenttään, kuinka monta korttia haluat tilata ja mikä vaihtoehto on mieluisin.

                        Aineeton joululahja, joka voi muuttaa elämäsi!