Ensimmäiset!

Avoimen taidekoulun ensimmäinen näyttely

Helsingin tuoreen taidekoulutulokkaan, Avoimen taidekoulun, ensimmäiset oppilaat järjestävät taidenäyttelyn. Nelivuotisen opetusohjelman vuonna 2008 aloittaneiden oppilaiden töitä on mahdollista päästä näkemään ja kokemaan koulun tiloissa Lauttasaaressa. Näyttelyssä mukana olevat teokset ovat opiskeluaikana valmistuneita töitä.

Näyttely on avoinna 1.-9.9.2012,
ma-pe klo 11-19 ja la-su klo 11-15,
osoitteessa Lauttasaarentie 7, Helsinki.

Aukioloaikoina paikalla on koulun oppilaita, jotka kertovat mielellään lisää Avoimen taidekoulun toiminnasta.

Näyttelyssä on mukana töitä seuraavilta vuonna 2008 opiskelunsa aloittaneilta:
Taru Klinga / Outi Kotala / Sonja Löfström / Anna Mauranen / Merja Penttilä / Marja Pohjola / Katri Suhonen / Tuula Taponen

Avoimen taidekoulun ovat perustaneet taiteilijat Matti Kurki ja Nagashila. Taidekoulun sisällön voi kiteyttää kahteen sanaan: maalaustaide ja meditaatio. Matti Kurki ja Nagashila ovat luoneet nelivuotisen opetusohjelman, joka syventää intuitiivisen maalaamisen taitoa ja opastaa vapaaehtoiseen meditaation harjoittamiseen. Opetus pyrkii vahvistamaan ja haastamaan oppilaan omaa taiteen tajua eikä painota mitään tiettyä maalaustaiteen tyylisuuntaa. Koulun varsinainen opetusohjelma on kolmivuotinen, jonka jatkona on neljäs, itsenäisen työskentelyn vuosi. Koulua on mahdollista käydä työn ohessa, opiskelu painottuu arki-iltoihin ja viikonloppuihin.

Ensimmäiset!